Overzicht
NewsLeestijd: 2 minuten
Interconnect Services en PLTFRM gaan partnership aan

De afgelopen maanden hebben we weer een groot aantal nieuwe partners verwelkomd in de PLTFRM community. De hoogste tijd om ze aan jullie voor te stellen. Een van deze nieuwe partners is Interconnect Services. 

Interconnect Services is de grootste onafhankelijke datacenter- en cloudspecialist van Zuid-Nederland. Sinds 1995 ondersteunt Interconnect organisaties met diverse IT-oplossingen waarbij zekerheid en betrouwbaarheid centraal staan. 

Voordelen van het uitbesteden van datacenter dienstverlening bij Interconnect zijn o.a: 

  • U heeft geen zorgen meer over uw eigen infrastructuur
  • U hoeft geen investeringen meer te doen in hardware
  • Schaalbare resources die aan te passen zijn naar de gewenste capaciteit
  • 24/7 gecertificeerde ondersteuning
  • Alle data blijft gegarandeerd in Nederland

PLTFRM is een netwerk van IT dienstverleners die excelleren in een vakgebied of expertise. PLTFRM inventariseert klantvragen en verbindt deze in met de diensten van onze partners. PLTFRM ondersteunt bij de selectie en het managen van de ontstane samenwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van de diensten van Interconnect i.c.m. PLTFRM voor uw organisatie? We vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek of kennismaking.

@interconnect welkom bij de PLTFRM community, we kijken uit naar een mooie samenwerking!

Dienstverlening Interconnect op de PLTFRM Marketplace:

Managed Kubernetes

Wilt u zich voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen en publiceren van applicaties en maakt u gebruik van containers, dan is Managed Kubernetes (Managed K8s) iets voor u. Managed Kubernetes voorziet in uw eigen Kubernetes cluster met  Control Planes (Masters) en Workers die dedicated voor uw omgeving worden ingericht. Wij beheren en monitoren het platform tot en met de Kubernetes laag. Zodat u geen zorgen hoeft te maken over de infrastructuur en u alle vrijheid heeft om uw containers/applicaties te ontwikkelen en te publiceren

Cloud Director

Wilt u graag uw klanten (of afdelingen) verdelen over meerdere Cloud omgevingen, maar mag dit niet resulteren in een verhoogde beheerlast? Cloud Director zorgt ervoor dat u met behulp van één beheerportaal verschillende Virtual Datacenters kan managen.

Object Storage

Object storage - ook wel cloudstorage of S3-compatible storage genoemd - is een gegevensopslagarchitectuur die data als objecten beheert. Bij objectstorage wordt data in kleine eenheden opgeslagen, zogenaamde objecten. 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen
Lees ook
Of luister