DeepBlue Security & Intelligence

IT, Technologie & Telecom, Juridisch & Financieel, Zorg, Industrie & Automotive, Overheid & Onderwijs, Energie, Olie & Gas

Schenkkade 50-K, 2595 AR, Den Haag

DeepBlue Security & Intelligence is een onafhankelijke cyber security specialist.Met een schat aan expertise en een sterke focus op kwaliteit, ondersteunen wij onze klanten bij het uitvoeren van meerdere cyber gerelateerde diensten. Wij fungeren als het verlengstuk van onze klanten op het gebied van cyberbeveiliging, waarbij we kwaliteit, directe lijnen en flexibiliteit bieden. Onze hoogopgeleide professionals leveren kennis van topniveau en zorgen voor een robuuste beveiligingsinfrastructuur die uw bedrijf beschermt tegen de steeds evoluerende bedreigingen van het digitale tijdperk. Onze klanten zijn nationaal en internationaal actief en bevinden zich in verschillende sectoren zoals, transport, logistiek, gezondheidszorg en finance.

Het is bovenal ons doel om met u samen te werken, één-op-één, als uw deskundige adviseur, om uw risico's te helpen evalueren, uw veiligheid te versterken en toekomstige bedreigingen te beperken.

Wij zijn aangesloten bij Cyberveilig Nederland en houden ons aan de algemeen geldende werkwijze en regels en wetten die in ons vak gebruikelijk zijn. https://cyberveilignederland.nl/leden/

DeepBlue is in het bezit van CCV-pentest keurmerk. Daarbij krijgt u als klant de garantie dat u te maken heeft met een professionele en kwalitatief hoogwaardige cybersecurity-organisatie die werkt volgens de actuele standaarden.https://hetccv.nl/keurmerken/expert/keurmerk-pentesten/

lees meer

Services bij PLTFRM: 1

Gecertificeerd Penetratie test

Categorie: Cybersecurity - Penetratie Testen

Pentest en wat het inhoudt

Een pentest is het ideale startpunt voor een upgrade van uw cybersecurity. Door middel van een penetratietest onderzoekt DeepBlue of, en zo ja, hoe (kwaadwillende) externen uw netwerk of applicatie kunnen binnenkomen. We proberen het systeem binnen te dringen om zo te onderzoeken waar de zwakke plekken in het systeem zitten. Er zijn verschillende strategieën voor de uitvoering van een penetratietest. In goed overleg met u voert DeepBlue de tests uit met 0% voorkennis (black box), 50% voorkennis (grey box) of 100% kennis van de opdracht (white box). We bepalen vooraf duidelijk de scope, de aanpak en de doelstellingen van de penetratietest voor optimaal resultaat.

Zwakheden in de beveiliging van uw netwerk

Feitelijk misbruiken wij de mogelijke zwakheden in de beveiliging van uw netwerk om toegang te krijgen tot de achterliggende systemen of informatie. We breken letterlijk in. Hierbij maken de specialisten van DeepBlue gebruik van zelfontwikkelde en uiterst intelligente hulpmiddelen. De uitkomsten van onze inbraakpogingen geven aanleiding tot nieuwe detectiepogingen en worden meegenomen in de analysefase. Door middel van een penetratietest kunnen wij ook onderzoeken wat de kans op misbruik door ongeautoriseerde personen is, zoals ex-werknemers of andere externe partijen die niet in uw belang handelen. Vervolgens kunt u proactief maatregelen nemen om uw beveiliging aan te scherpen, mocht dit nodig zijn.

Pentest van DeepBlue is meer dan alleen een scan

Er zijn genoeg bedrijven die penetratietesten aanbieden, maar vaak komen ze niet verder dan geautomatiseerde scans. Uit deze scans komen foutmeldingen boven water die ze in een rapport verwerken. Dit is natuurlijk erg bruikbare informatie, maar wij kunnen nog zoveel meer voor u betekenen. De kracht van een goede test zit namelijk juist in het handwerk. Onze gecertificeerde specialisten - ethical hackers - controleren de bevindingen van scans handmatig en proberen eventuele zwakheden met de hand uit te buiten. Precies zoals een echte hacker dit zou doen. Met andere woorden: DeepBlue ziet pentesting niet alleen als scan, maar als handwerk en levert nét die extra service die noodzakelijk is om kwaliteit te leveren en grip op uw databeveiliging te krijgen. Het is dus altijd aan te raden om een pentest uit te laten voeren, maar als u uw beveiliging echt tot een hoger niveau wilt tillen, kiest u het beste voor DeepBlue!