pltfrm logo
Terug
News - Leestijd: 2 minuten
PLTFRM en Interconnect breiden partnership uit met aanvulling op dienstenportfolio

PLTFRM en Interconnect breiden partnership uit met aanvulling op dienstenportfolio 

Interconnect Services B.V. is de grootste onafhankelijke datacenter- en cloudspecialist van Zuid-Nederland. Door de inhoudelijke expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenters en security ontzorgen ze klanten zodat deze zich zorgeloos kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Samen met PLTFRM brengt Interconnect 5 diensten naar de markt om zo een lokaal alternatief te bieden voor de PLTFRM community. 

De diensten uitbreiding behelst 2 aanvullende diensten op het bestaande diensten portfolio: 

Cloud director

Wilt u graag klanten (of afdelingen) verdelen over meerdere cloud omgevingen, maar mag dit niet resulteren in een verhoogde beheerslast? Cloud director zorgt ervoor dat u met behulp van één beheerportaal verschillende virtuele datacenters kan managen. 

Veeam Cloud Connect 

Interconnect zorgt ervoor dat uw back-ups in één handomdraai offsite binnen de Nederlandse grenzen en wetgeving worden opgeslagen in haar datacenters. Iedere klant beschikt over volledig geïsoleerde en gescheiden cloud repositories, die gebruik maken van het managed storage platform van Interconnect.

Wilt u kennismaken en onderzoeken wat dit voor uw organisatie kan betekenen, staat u aan de vooravond van een cloudmigratie of zou u eens in contact willen komen met een klant die een vergelijkbaar traject reeds achter de rug heeft? Neemt u dan contact op via info@pltfrm.nl.  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.