pltfrm logo
Terug
News - Leestijd: 3 minuten
Klantcase - PLTFRM helpt Citrus Andriessen met vernieuwen rapportages in digitaal toetsen platform

Klantcase - Citrus Andriessen is marktleider op het gebied van digitaal toetsen. De organisatie gelooft in de kracht van toetsen en certificeren als dé motor voor persoonlijke en professionele groei. Voor een breed portfolio aan overheids- en commerciële organisaties bedenkt Citrus Andriessen niet alleen oplossingen, ze zorgen ook voor begeleiding en ondersteuning bij het overstappen van papier naar digitaal of het naar een hoger niveau brengen van digitaal toetsen met de inzet van hun Optimum Assessment Platform.            

Het Optimum Assessment platform wordt op dit moment in hoog tempo vernieuwd. Met nieuwe functionaliteiten en een moderne look and feel zorgen de ontwikkelteams en testexperts van Citrus Andriessen er voor dat steeds beter aan de gebruikerseisen kan worden voldaan. Iets dat hard nodig is met de versnelde digitalisering van de samenleving na het uitbreken van de pandemie. Persoonlijke en professionele groei dient immers bereikbaar te blijven voor iedereen. Door de krapte in de markt en de versnelde vernieuwing wendde Martin van de Berge (CEO Citrus Andriessen) zich tot PLTFRM. Door diensten via het PLTFRM in te huren is het voor Citrus Andriessen mogelijk zich te focussen op de core applicatie zodat expert-partners de aanvullende functionaliteiten kunnen realiseren. 

Citrus Andriessen heeft gekozen voor het inzetten van PowerBI om de rapportagemodule herbruikbaar, schaalbaar en efficiënt te realiseren. PLTFRM inventariseerde de uitdaging. De eerste stap van het project was een Proof of Concept om te onderzoeken of PowerBI de juiste keuze was voor de vraagstukken van Citrus Andriessen.

Eerst werden de juiste partners uit de PLTFRM community geselecteerd op basis van technologie, expertise, referenties en cultuur. Binnen enkele dagen presenteerde PLTFRM een tweetal partners, beide met een hoge mate van PowerBI kennis. Met beide partners werd een kennismakingsessie en een daaropvolgende inhoudelijke verdiepingssessie gepland. Op basis van de uitkomsten werd door PLTFRM twee offertes opgeleverd zodat Citrus Andriessen op basis van het advies van PLTFRM, de kennismaking, inhoudelijke competenties en prijs een keuze kon maken. 

Citrus Andriessen maakte de keuze voor OGD ICT-diensten, omdat deze organisatie niet alleen inhoudelijk een goede match bleek, maar cultureel goed past bij de organisatie van Citrus Andriessen. Met name de kritische feedback en advies tijdens het eerste inhoudelijke gesprek bleek van goede waarde. 

Tijdens het project was PLTFRM verantwoordelijk voor het regisseren van de samenwerking. Door te ondersteunen bij de voorbereidingen, de coördinatie tijdens de levering en de presentatie van de resultaten ontstond meer grip voor beide partijen op het project en het gewenste doel. 

Martin van de Berge (CEO Citrus Andriessen): “De samenwerking met PLTFRM ervaar ik als zeer prettig. PLTFRM versneld het traject van het zoeken en vinden van de juiste partner enorm. Normaal gesproken als we zelf op zoek gaan naar een leverancier dan kost dat erg veel tijd. Je moet een marktverkenning doen, referenties onderzoeken, veel mensen bellen en spreken. PLTFRM zette ons vrijwel meteen met de juiste partijen aan tafel. Dat scheelde erg veel tijd, binnen een paar weken was het volledige partnerselectie traject afgerond en zijn we van start gegaan met het project. Ik zou een samenwerking met PLTFRM zeker aanraden.”

Over PLTFRM

PLTFRM ontsluit een netwerk van IT-dienstverleners die excelleren in een vakgebied of specialisme. PLTFRM inventariseert IT-vraagstukken en selecteert één of meerdere geschikte specialistische dienstverleners die in samenwerking de oplossing leveren. Via regieportaal MyPLTFRM worden communicatie, feitelijke succescriteria en servicemanagement gefaciliteerd. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en zijn bedrijven en organisaties verzekerd van succesvolle, zorgvuldig geleverde IT Managed Services.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.