Overzicht
PodcastLeestijd: 2 minuten
Alexander Zwiep van Secureme2 vertelt over wat je kunt doen om cyber weerbaar te worden

Vandaag is er weer een nieuwe PLTFRM podcast te beluisteren op Spotify!
SecureMe2 Cyber Security ™ timmert al jarenlang aan de weg als 100% Nederlands security bedrijf. Dagelijks zorgen zij ervoor dat organisaties van alle formaten veilig gebruik kunnen maken van online oplossingen. PLTFRM en Secureme2 werken nauw samen bij het cyberweerbaar maken van diverse organisaties in oa zorg, publieke sector en maakindustrie. Het is dan ook een logische stap om met Alexander Zwiep, Founder en CCO, dieper in te gaan op de uitdagingen die organisaties hebben op het gebied van cyberweerbaarheid. 

Alexander vertelt wat je kunt doen om cyber weerbaar te zijn en hoe Secureme2 organisaties helpt om beter in control te zijn en te blijven door oa detectie. Een interessant en bevlogen gesprek die de intrinsieke motivatie en de energie weergeeft waarop zij het verschil maken en samen met hun klanten continue anticiperen op de dreigingen die op ons afkomen. Ben je bezig met cyberweerbaarheid binnen jouw organisatie en wil je weten wat lokale ondersteuning voor jou kan betekenen dan is dit een podcast die veel inspiratie gaat geven.

Beluister de PLTFRM podcast met de link hieronder.

https://podcasters.spotify.com/pod/show/pltfrm/episodes/Alexander-Swiep-vertelt-wat-je-kunt-doen-om-cyber-weerbaar-te-zijn-e26crar

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen
Lees ook
Of luister