Cloudflight

Overheid & Onderwijs, IT, Technologie & Telecom, Transport & Vrije tijd, Juridisch & Financieel, Industrie & Automotive, Energie, Olie & Gas

Max Euweplein 24, 1017MB Amsterdam

Cloudflight onderscheidt zich door een diepgaande focus op klantgerichte benaderingen. Onze reis begint met een grondige analyse van de specifieke behoeften en doelen van onze klanten, wat resulteert in een diepgaand begrip van hun zakelijke context. Deze klantgerichte aanpak vormt de kern van onze servicefilosofie.

Een van onze kernsterktes ligt in het aanbieden van maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij de unieke eisen van onze klanten. In plaats van standaardbenaderingen te volgen, passen we onze oplossingen aan om perfect te voldoen aan de behoeften van elke individuele klant. Dit zorgt voor oplossingen die niet alleen effectief zijn, maar ook precies zijn afgestemd op de specifieke bedrijfsdoelen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid zijn kenmerkend voor onze diensten. Onze oplossingen zijn ontworpen om te evolueren en mee te groeien met de veranderende behoeften van onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties zich aanpassen aan nieuwe uitdagingen en kansen zonder hun technologische fundament te hoeven herbouwen.

Een model van continue samenwerking staat centraal in onze aanpak. Wij geloven in regelmatig contact met onze klanten om aanpassingen door te voeren op basis van feedback en veranderende omstandigheden. Dit stelt ons in staat om op een dynamische manier bij te dragen aan het succes van onze klanten en hen te ondersteunen in hun groei.

Opleiding en ondersteuning zijn integrale onderdelen van onze service. We bieden niet alleen krachtige oplossingen, maar zorgen er ook voor dat onze klanten de kennis en middelen hebben om zelfstandig gebruik te maken van en te profiteren van de geïmplementeerde technologieën.

Wat ons echt onderscheidt, is onze 'handen uit de mouwen'-mentaliteit. Ons doel is om snel waarde te leveren aan eindgebruikers. We streven ernaar om de eerste werkende use case of een eenvoudig Minimum Viable Product (MVP) binnen 4-6 weken te presenteren, waardoor onze klanten snel tastbare resultaten kunnen ervaren.

Met Cloudflight ben je verzekerd van niet alleen hoogwaardige technologische oplossingen, maar ook van een partnerschap dat zich richt op jouw succes door middel van continue samenwerking, flexibiliteit, en klantgerichte maatwerkoplossingen.

lees meer

Services bij PLTFRM: 2

Predictive Maintenance

Categorie: Inzichten

Predictive maintenance is een baanbrekende onderhoudsstrategie die anticipeert op mogelijke defecten in apparatuur, waardoor onderhoudsinterventies op het perfecte moment worden uitgevoerd om uitval te voorkomen. Deze geavanceerde aanpak maakt gebruik van gegevens, sensoren en krachtige analyses om de gezondheid van apparatuur te bewaken en vroegtijdig potentiële problemen te signaleren.

In de kern van predictief onderhoud bevinden zich cruciale elementen:

 • Data-inzameling: Door sensoren en gegevensverzamelingsapparaten wordt een schat aan informatie vergaard over de operationele omstandigheden van apparatuur, waaronder temperatuur, trillingen, druk en andere parameters.

 • Conditiebewaking: Verzamelde gegevens worden geanalyseerd om de huidige conditie van de apparatuur te beoordelen. Geavanceerde algoritmen identificeren patronen en afwijkingen die kunnen duiden op potentiële uitval.

 • Predictieve Analyse: Krachtige analyses en machine learning-algoritmen worden ingezet om op basis van historische gegevens en realtime monitoring het tijdstip van mogelijke uitval te voorspellen.

 • Waarschuwingen en meldingen: Het systeem genereert waarschuwingen zodra potentiële problemen worden gedetecteerd, met gedetailleerde informatie over het voorspelde falen en aanbevolen acties.

 • Gepland Onderhoud: Met de voorspellingen als leidraad kunnen onderhoudsteams interventies plannen, waardoor potentiële problemen worden aangepakt voordat ze escaleren en de kans op noodreparaties wordt geminimaliseerd.

Predictief onderhoud belooft aanzienlijke voordelen, waaronder maximale betrouwbaarheid van apparatuur, minimalisering van downtime, verlengde levensduur van apparatuur en kostenefficiëntie in vergelijking met traditionele onderhoudsbenaderingen. In industrieën waar apparatuurstoringen verstrekkende gevolgen kunnen hebben, zoals productie, energie en transport, vormt deze innovatieve strategie een essentiële investering voor vooruitstrevende organisaties die streven naar optimale prestaties en duurzaam succes.  

Digital Inspections

Categorie: Data & AI - Machine Learning & AI

Ontdek de toekomst van digitale inspecties met computer vision, waar geavanceerde beeldverwerking en slimme algoritmen samenkomen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we de conditie van objecten en systemen beoordelen. Hier is hoe deze innovatieve technologieën worden ingezet:

 1. Verzamelen van beeldgegevens: Neem digitale beelden op van het te inspecteren object of systeem. Dit kan gebeuren met behulp van camera's, drones, of andere beeldvormende apparaten.

 2. Gegevensopslag en voorbereiding: Sla de verzamelde beeldgegevens op in een digitaal formaat. Zorg ervoor dat de beelden van voldoende kwaliteit zijn voor nauwkeurige analyse. Bereid de gegevens voor op verwerking door computer vision-algoritmen.

 3. Toepassen van computer vision-algoritmen: Gebruik computer vision-algoritmen om automatisch objecten, patronen, of anomalieën in de beelden te detecteren. Deze algoritmen kunnen verschillende technieken omvatten, zoals patroonherkenning, machine learning, en diepgaand leren.

 4. Objectherkenning en classificatie: Laat de computer vision-software toe om objecten te herkennen en te classificeren op basis van vooraf gedefinieerde kenmerken. Dit kan bijvoorbeeld zijn om defecten, slijtage, of andere specifieke kenmerken te identificeren.

 5. Analyse en rapportage: Analyseer de resultaten van de computer vision-inspectie. Genereer rapporten die aangeven of het geïnspecteerde object voldoet aan bepaalde normen, of dat er problemen zijn die aandacht vereisen.

 6. Integratie met onderhoudssystemen: Integreer de bevindingen van de digitale inspectie met onderhoudssystemen. Dit kan automatische werkorders genereren voor noodzakelijke reparaties of onderhoudstaken.

Digitale inspectie met computer vision biedt niet alleen een efficiënte en nauwkeurige methode voor inspecties, maar opent ook de deur naar een toekomst waarin visuele informatie de sleutel is tot geoptimaliseerde processen en verbeterde prestaties. Het is de next-level technologie die het inspectieproces transformeert in een gestroomlijnde en verbeterde ervaring. Maak kennis met de kracht van de toekomst – maak kennis met digitale inspectie met computer vision.