Goodzo

Managed Service Provider

Bredewater 16, 2715CA Zoetermeer

Goodzo is de verbinder in IT.

Het resultaat: een zichtbare verhoging van flow binnen je team en gebruikerstevredenheid binnen je organisatie.

De kracht van onze IT-consultants

IT is in feite niets anders dan een oneindige stroom aan informatie en processen, die ervoor zorgt dat je mensen kunnen doen wat ze moeten doen en dat de business blijft groeien. Maar een soepel lopend IT-proces is niet bepaald vanzelfsprekend.

Goodzo bereikt meer flow en verbinding in IT, met consultants die begrijpen wat de mensen binnen je organisatie nodig hebben om eindgebruikers gelukkig te maken. We hebben de skills om mindsets te veranderen, teams dichter bij elkaar te brengen en (technische) processen soepeler te laten verlopen.

lees meer

Services bij PLTFRM: 3

IT Outsourcing

Categorie: Cloud - Public Cloud

De verbinder in IT

IT is de driver voor iedere organisatie. Het is een oneindige stroom aan informatie en processen die ervoor zorgt dat teams vloeiend draaien en bedrijven kunnen groeien. Maar dat betekent niet dat je daar iedere dag zelf mee bezig hoeft te zijn. Goodzo verzorgt het beheer en support van de IT-omgeving van organisaties als de jouwe. Van je servicedesk tot het beheer van de Modern Workplace, zowel op locatie als in de cloud. En altijd safe en secure. Zo is je organisatie future fit.

Wat je van ons kunt verwachten
Meetbaar resultaat

Meer flow in je IT en gelukkigere eindgebruikers. Dat is het resultaat dat we keer op keer bereiken. We hebben de skills om mindsets te veranderen, teams dichter bij elkaar te brengen en (technische) processen soepeler te laten verlopen.

Stabiliteit en flexibiliteit

Ons uitgangspunt is een stabiele samenwerking voor de lange termijn, waardoor je altijd verzekerd bent van onze kennis en expertise. Mocht er iemand vertrekken, dan staat er direct een vervanger klaar. Hierdoor weet jij waar je aan toe bent en weten wij zeker dat we altijd de gewenste resultaten halen.

Van trainee tot senior consultant

Via het IT Growth Program, ons opleidingsprogramma, ontwikkelen onze mensen alle technische- en managementskills die ze nodig hebben om uit te groeien tot Senior IT Consultant. Al meer dan 150 Goodzo’ers hebben deze ontwikkeling doorgemaakt.

Thuis in de business

De laatste trends en de nieuwste oplossingen: Goodzo weet wat er speelt en hoe organisaties als de jouwe het beste resultaat kunnen bereiken. We kennen de weg in de verschillende branches, van zorg tot bouw. En we werken al jarenlang samen met brokers en aanbestedingspartijen, dus ook daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Snel van start

Wil je gaan? Dan gaan we. We gaan pragmatisch aan de slag om snel meetbaar resultaat te bereiken en denken constant met je mee over wat we samen anders en beter kunnen doen. Pro-actief als het kan en hands-on als het moet.

Jong en initiatiefrijk

Onze consultants zijn jonge en initiatiefrijke mensen met een flinke dosis lef, die niet kunnen wachten om zichzelf en jouw organisatie verder te ontwikkelen. Ze zijn een ster in communiceren en weten zich feilloos in te leven in collega's en eindgebruikers.

Mendix Bootcamp

Categorie: Applicaties - Low-Code Applicatieontwikkeling

De Mendix bootcamp bij Goodzo is een traject waardoor IT-professionals zonder Mendix ervaring in 12 weken, 1 dag per week opgeleid worden tot Mendix ontwikkelaars/beheerders. Dit traject wordt agile opgepakt aan de hand van een echt praktijk project met 4 sprints van 3 weken. 

De eerste sprint staat in het thema van de rapiddeveloper cursus van Mendix. Deze sprint is grotendeels gevuld met theorie over het domeinmodel, pagina’s, microflows, xpath en security. Het sprint doel is het behalen van de rapiddeveloper certificering.

Na het behalen van de rapiddeveloper certificering zijn de deelnemers klaar om te beginnen aan het praktijkproject, sprint 2 is dan ook de kick-off van dit project en staat in het thema van de ontwerpfase van een Mendix app. Je leert hoe je een proces en wensen van gebruikers kunt vertalen naar een applicatieontwerp om dat vervolgens met Mendix zelf te bouwen.

In sprint 3 wordt er voorgebouwd op de basis die we hebben gelegd in sprint 1 door dieper in te gaan op de onderwerpen van het domeinmodel, microflows en pagina’s. Er wordt een beroep gedaan op de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van de cursisten om de tot nu toe opgedane kennis met elkaar te verbinden en er een echte functionele applicatie van te maken met meerwaarde voor je eindgebruikers. Ook leren we in deze sprint hoe je er voor zorgt dat je app beheersbaar en stabiel blijft naarmate deze steeds groter wordt.

Sprint 4 is de laatste sprint, het project krijgt steeds meer vorm. Echter is een op zichzelf staande app is zelden zo nuttig als een app die is geïntegreerd is met andere systemen in je organisatie. Daarom staat deze laatste sprint in het thema van integraties. Je leert gebruikt te maken van webservices om geautomatiseerd gegevens uit te wisselen met andere systemen.