OGD ict-diensten

E-commerce & Retail, Juridisch & Financieel, Zorg, Overheid & Onderwijs, Industrie & Automotive

Rotterdamseweg 380, 2629 HG Delft

Wij halen de complexiteit uit ict en bieden techniek aan die gewoon werkt. Klanten maken we blij door goed te luisteren en heldere antwoorden te geven. En onze kennis delen we met iedereen.  Al meer dan 30 jaar lang willen we het elke dag een beetje beter doen.

Onze nieuwsgierige en onafhankelijk denkende techneuten zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen om klanten blijer te maken. Vastroesten is er niet bij. We kijken graag een paar stappen verder. Ons speelveld verandert elke dag. Nergens gaan de ontwikkelingen zo snel als in de ict. Hoe technologie zich precies zal ontwikkelen weet niemand, maar wij hebben altijd zin om de volgende stap te zetten. Samen met jou.

OGD wil techniek aanbieden die gewoon werkt. Klanten blij maken door goed te luisteren en heldere antwoorden te geven. Elke dag een beetje beter worden in wat we doen. En onze kennis delen met iedereen. OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, servicemanagement en softwareontwikkeling. Dat doet het bedrijf in de vorm van detachering, uitbesteden, projecten en advies.

lees meer

Services bij PLTFRM: 3