Transfer Solutions

Juridisch & Financieel, Zorg, Energie, Olie & Gas, Industrie & Automotive, Overheid & Onderwijs

Dokter Reilinghplein 2, 4141 DB LEERDAM

Nieuwe, veelbelovende ontwikkelingen binnen de informatietechnologie volgen elkaar snel op. De specialisten van Transfer Solutions volgen deze ontwikkelingen op de voet en matchen deze met de behoeften die leven binnen de business. We komen samen met klanten tot verrassende oplossingen om – beter en sneller – digitaal te transformeren en innoveren.

Softwareontwikkeling, architectuuradvies of migratie naar cloudplatformen? Vanuit een gedegen basis zijn we creatief en ontdekken we wat jullie organisatie nodig heeft en succesvol maakt.

En toch is het niet de technologie waar het om draait; het draait om mensen. We geloven in de menselijke maat in IT, in het combineren van verschillende kwaliteiten van mensen, binnen en buiten onze organisatie, om het geheel sterker te maken.

Met onze aanpak van IT-projecten helpen we bedrijven om mensen binnen organisaties ook ruimte te geven om zich te ontwikkelen en te groeien. Plezier in het werk, voldoening én zakelijk succes zijn het gevolg. Samen creëren we een mooiere samenleving, met waarde voor de business en voor mensen.

lees meer

Services bij PLTFRM: 3