yellow arrow

Juridisch & Financieel, Zorg, Overheid & Onderwijs, Energie, Olie & Gas, E-commerce & Retail

Marconiweg 22c, 8071 RA Nunspeet

share

Donderdag 18 april organiseren wij een webinar: wat is er allemaal mogelijk met AI

Meld je hier aan,   Webinar

Donderdag 25 april organiseren wij een evenement: de inzet van data en AI-toepassingen

Meld je hier aan,   Snackable AI-evenement


Wij helpen klanten met digitale vooruitgang door toepassing van (Microsoft) moderne werkplekoplossingen. Deze oplossingen verdeelde locatie, apparaat en tijd onafhankelijk werken op een veilige manier. Wij automatiseren en digitaliseren werkprocessen door inzet van Power Platform oplossingen. Wij helpen organisaties aan waardevolle en actiegerichte inzichten vanuit verzamelde data. Maar bij elke verandering realiseren we ons dat het goed is dat de mens het succes heeft bepaald en niet de techniek. Daarom hebben we een ijzersterke adoptieaanpak.


Naast de projecten die wij uitvoeren ondersteunen wij onze klanten waar nodig. Wij doen niet aan langdurige contracten, je kunt op ons bouwen maar zit niet aan ons enorm. Vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Oh ja, (een) SLA vindt wij om te eten, dat wij niet nodig hebben om de beste denkbare technische en strategische ondersteuning te leveren.

Alles wat we doen, doen wij vanuit onze cultuurwaarden. Die cultuurwaarden hebben we samengevat in het woordje HOP! #HardGaan #OpenZijn #PlezierHebben.

lees meer

Services bij PLTFRM: 2

yellowGIDS

Categorie: Werkplek - Werkplekbeheer

Ok, je (nieuwe) IT omgeving loopt als een trein. Dat betekent niet dat je klaar bent. Alleen door continu te blijven innoveren boek je vooruitgang. Daarom willen wij de functie van gids blijven vervullen voor jou als klant. Dat doen we graag op de volgende twee gebieden:

  • Technische ondersteuning. We blijven de werking  van oplossingen monitoren en optimaliseren.
  • Strategische ondersteuning. Meten, analyseren, adopteren en vernieuwen.

De wereld verandert, je organisatie verandert en technologie verandert. Een organisatie heeft dus juist behoefte aan vernieuwende inzichten om met de onbekende toekomst om te kunnen gaan. Ons antwoord daarop heet yellowGIDS. We bieden met deze dienst de benodigde combinatie van: ondersteuning bij problemen en het beheer van de bestaande omgeving én verkenning van nieuwe functionele mogelijkheden, via één abonnement. Dat abonnement is vandaag af te sluiten en morgen weer op te zeggen. We sturen niet op SLA parameters, want sla is om te eten. Nee wij sturen op tevredenheidscijfers. En daarmee maken we het verschil!

Wij helpen jullie met de benodigde IT ondersteuning. Onze mensen vormen samen met jullie mensen één team. Wij helpen jullie incidenten op te lossen of wijzigingen door te voeren en jullie besluiten zelf wanneer yellow arrow hierbij moet ondersteunen. Dat kan zijn op het moment dat de medewerkers van jullie niet over de juiste kennis beschikken maar ook wanneer jullie de mensen niet 

beschikbaar hebben. We ondersteunen en ontwikkelen o.a.:

  • Windows/ Apple werkplekken
  • Microsoft 365 diensten
  • Workspace 365
  • Microsoft Power Platform toepassingen
  • Microsoft Azure toepassingen

Workspace 365

Categorie: Werkplek - User Experience

Alles voor jouw rol, apparaat en locatie in één digitale werkplek

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is Workspace 365.

In een paar klikken stuur je e-mails, maak je documenten, lees je nieuws en heb je toegang tot alle bedrijfsprocessen.

Alles is automatisch aangepast op basis van mensen hun rol, apparaat en locatie.

Eén digitale werkplek als startpunt!

Als ‘Thriving partner’ van Workspace 365 vereenvoudigen wij de digitale werkplek door alle applicaties, informatie en intranetcomponenten bij elkaar te brengen op één centrale webpagina. Automatisch aangepast op basis van de rol, het apparaat en de locatie van je gebruiker. En je kunt er gewoon bij via je browser.

 

In de werkplek log je in één keer in bij zowel web-, hosted als lokale applicaties. Daarnaast heb je inzicht in nieuwsberichten, contactpersonen en bijvoorbeeld de social feed van jouw organisatie. Verder kun je alle applicaties integreren die je nodig hebt om te werken, zoals bijvoorbeeld VoIP-telefonie of chattools. Dit zorgt voor veel gebruiksgemak omdat je niet telkens hoeft te schakelen tussen verschillende toepassingen. Alles voeren we natuurlijk uit in je eigen fraaie huisstijl.

Workspace 365 vereenvoudigt het werken met documenten door een structuur te hanteren die gebruikers gewend zijn. Door SharePoint te gebruiken als onderliggende technologie voor de opslag met de schil van Workspace 365 erboven, kunnen gebruikers eenvoudig vanaf alle apparaten via hun browser bij documenten komen. Ze zijn er dus zo aan gewend!

Doordat Workspace 365 een koppeling heeft gemaakt met Azure Active Directory (de plek waar alle gebruikersaccounts en wachtwoorden worden opgeslagen) ondersteunt het single sign-on met meer dan 2.500 applicaties. Op deze applicaties log je dus automatisch in met het account waarmee je ook op de werkplek bent ingelogd.