pltfrm logo
Terug
News - Leestijd: 4 minuten
Partner in de spotlight!

Vandaag in de partnerspotlight Tjibbe Vissers, Klant succes regelaar bij Yellow Arrow. 

Q1: Kun je jezelf voorstellen en vertellen over je rol als klant succes regelaar bij Yellow Arrow?

Ik ben verantwoordelijk voor de nieuwe klanten en daarnaast zorg ik ervoor dat bestaande klanten ons waarderen met een 9+, wat een belangrijke doelstelling is van Yellow Arrow. Het een moet tot het ander leiden en je mag zelf invullen welke de oorzaak en welke het vervolg is.

Q2: Wat is het favoriete aspect van je werk bij Yellow Arrow?

Ik heb zo’n 10 jaar ervaring met moderne werkplekken. Dat is ooit begonnen bij Citrix en daarna bij Workspace 365. Dat zijn beide bedrijven die een oplossing aanbieden die je digitale werk makkelijker en efficiënter maken met software. Nu ik bij Yellow Arrow werk is het verantwoordelijkheid om die beloftes waar te maken.

Daarbij heb ik de droom om op een dag mijn eigen weg te gaan en als werkplekarchitect aan de slag te gaan. We gaan zien wat de toekomst brengt, maar het is iets waar ik echt naar streef. Dit wordt bij Yellow Arrow niet gezien als risico maar wordt toegejuicht! Ik ben ondernemend in mijn rol en ik werk met gelijkgestemde mensen.

Q3: Hoe ben je in contact gekomen met PLTFRM en wat spreekt je aan in hun businessmodel?

Via Workspace 365 ben ik op het “PLTFRM Ecosystem  Summit” event in 2023 terecht gekomen. Tussen die twee partijen zat op dat moment geen directe samenwerking, Ik heb daarna Yellow Arrow, wat een partner is van Workspace 365, gebeld dat ze eens moesten contacten met PLTFRM. Dat is gebeurd waardoor Yellow Arrow nu te vinden is op PLTFRM en er een mooie samenwerking is ontstaan!

Q4: Waar haal je waarde uit in de samenwerking met PLTFRM en kun je een voorbeeld geven van een succesvol project dat jullie samen hebben gedaan?

PLTFRM is voor ons een plek om kennis te kunnen delen over onderwerpen waar wij in gidsen. PLTFRM ondersteund haar klantorganisaties of wij een goede match zijn.

Via PLTFRM zijn we in contact gekomen met het Nederlands Letterenfonds.

Wij hebben goed kunnen begeleiden in hun zoektocht naar een goed functionerende  moderne werkplek, die weg kennen we namelijk heel goed. Win-win-win!

Q5: Hoe zou je kort de bedrijfscultuur bij PLTFRM omschrijven?

Waar ik zou willen werken! Op een bijzondere locatie midden in Utrecht met jonge, gedreven mensen die geen zakelijk ‘uniform’ dragen, zonder in te leveren op professionaliteit. Je merkt dat het een bedrijf is dat ontstaan is uit een goed idee waar men hard moet werken om er een succes van te maken en dat dat ook daadwerkelijk gebeurt. Aan ideeën en initiatieven geen gebrek, de enige belemmering is het aantal uren wat in de dag zit.

Q6: Op welk gebied zou je meer willen doen in de samenwerking met PLTFRM?

Zij organiseren events, wij ook. Nu vaak nog dubbel of op dezelfde momenten. Die kunnen wij als je het mij vraagt ook gezamenlijk doen!

Q7: Wat zou je willen zeggen tegen anderen die overwegen om deel te nemen aan het PLTFRM-partnerprogramma?”

Ben je als bedrijf ergens heel goed in? Ben je er niet vies van om een stelling in te nemen of een harde keuze te maken wat je wel en niet doet als bedrijf? Dan heb je alleen maar te winnen om jezelf te laten zien op het PLTFRM.

Q8: Welk inzicht binnen de samenwerking met PLTFRM is jou altijd bijgebleven?

Wanneer je begint met te laten zien wat jouw kijk is op een onderwerp, in plaats van vertellen hoe goed je wel niet bent in dat onderwerp, je dat veel meer oplevert.

Q9: Hoe werk je nu samen met PLTFRM?

We gaan ervoor!


Q10: Wat is je ambitie voor de aanbevolen periode in samenwerking met PLTFRM?

Laten zien wat wij kunnen met data van financiële instellingen en dat je als MKB-organisatie ook Enterprise functionaliteiten kunt toevoegen aan je digitale strategie,.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.