pltfrm logo
Terug
News - Leestijd: 2 minuten
Deepblue security sluit zich aan bij PLTFRM community voor ondersteuning bij het uitvoeren van pentesten en andere security dienstverlening.

DeepBlue Security & Intelligence is een onafhankelijke cyber security specialist. Het team van hoogopgeleide professionals levert kennis van topniveau en zorgt voor een robuuste beveiligingsinfrastructuur die uw bedrijf beschermt tegen de steeds evoluerende bedreigingen van het digitale tijdperk. Deepblue ondersteunt organisaties in verschillende sectoren zoals, transport, logistiek, gezondheidszorg en finance.

Deepblue Security is als CCV-pentest gecertificeerd bedrijf o.a. aangesloten bij de PLTFRM community om te ondersteunen bij het uitvoeren van pentesten. Een pentest is het ideale startpunt voor een upgrade van uw cybersecurity. Door middel van een penetratietest onderzoekt DeepBlue of, en zo ja, hoe (kwaadwillende) externen uw netwerk of applicatie kunnen binnenkomen. Ze proberen het systeem binnen te dringen om zo te onderzoeken waar de zwakke plekken in het systeem zitten.

Deepblue onderscheidt zich met de filosofie dat de kracht van een goede test zit, naast het geautmatiseerd testen, in het handwerk. De gecertificeerde specialisten - ethical hackers - controleren de bevindingen van scans handmatig en proberen eventuele zwakheden met de hand uit te buiten. Precies zoals een echte hacker dit zou doen. Met andere woorden: DeepBlue ziet pentesting niet alleen als scan, maar als handwerk en levert nét die extra service die noodzakelijk is om kwaliteit te leveren en grip op uw databeveiliging te krijgen.

Bent u opzoek naar een pentest of wenst u ondersteuning bij uw cybersecurity strategie of invulling. Neem contact op met PLTFRM voor een kennismaking.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.