Overzicht
NewsLeestijd: 4 minuten
Partner in de spotlight!

Naast ons PLTFRM is ons partnernetwerk onmisbaar binnen deze organisatie. Om kennis te maken met de mensen achter deze partnerorganisaties hebben we de “Partner Spotlight” georganiseerd. We gaan verder dan oppervlakkige kennismakingen en we gaan dieper in op de missie, visie, gezamelijke resultaten en doelstellingen. Dit geeft niet alleen inzicht in onze samenwerking, maar ook in de gedeelde ambitie en toegevoegde waarde!

Onze partnermanager Sander Ellerman: “We geloven in het belang van persoonlijke connecties en het delen van onze gezamelijke successen. Door deze persoonlijke verhalen te delen, bouwen we aan sterkere banden met onze zeer gewaardeerde partnerbedrijven en klanten organisaties.” In deze reeks van Q&A’s trappen we af met Marcel Aldewereld, commercieel directeur van KBenP.

Q1: Kan je ons iets vertellen over je achtergrond en je huidige rol bij KBenP?

Zeker! Ik ben via IBM, XEROX en KPN uiteindelijk bij KBenP terecht gekomen. Mijn functies waren in het Sales en Marketing domein. Ik beschouw mijn huidige rol bij KBenP als een commerciele verbinder op alle niveaus.

Het coachen van jongere enthousiaste mensen vind ik een leuk en plezierig onderdeel van mijn werkzaamheden. Tevens mag ik regelmatig acteren bij escalaties binnen bestaande sales processen en klanten relaties waarbij ik een diplomatieke rol speel. Hierbij worden confrontaties zoveel mogelijk vermeden en concreet naar alternatieven voor succesvol samenwerken gewerkt.

Q2: Wat vind jij het mooiste aspect van je werk bij KBenP?

Het werken met een grote groep jonge mensen met bijzondere kwaliteiten en het relatie management met klanten en prospects is nog steeds het aller mooiste van mijn beroep. KBenP heeft korte lijnen en een ieder voelt zich oprecht empowered te doen wat hij/zij denkt dat goed is voor KBenP. Dit is zeker het mooiste aspect van mijn werk bij KBenP!

Q3: Hoe ben je in contact gekomen met PLTFRM en wat spreekt je aan in het businessmodel?

Sander Ellerman kende ik al enige tijd vanuit een eerdere rol die hij vervulde en ik was onder de indruk van zijn professionele gedrevenheid. KBenP is dan ook vanaf het eerste moment deel van de reis die PLTFRM de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Q4: Wat is de waarde die je haalt uit het partnership met PLTFRM?

Tijdens de samenwerking met PLTFRM voelen wij dat er een duidelijk gemeenschappelijk doel is om kwaliteit te leveren op alle vlakken van het zaken doen. Die ambitie en inhoud geven aan ingewikkelde aanbesteding trajecten heeft tot nu toe al onwijs veel waarde geleverd.

Q5: Hoe zou je de bedrijfscultuur bij PLTFRM kort omschrijven?

Professioneel, plezierig en eerlijk naar elkaar.

Q6: Op welk gebied zou je meer willen met de samenwerking met PLTFRM:

We zouden nog meer met elkaar kunnen doen met betrekking tot het gezamenlijk invulling geven aan wensen van prospects en klanten. Dit kan op het gebied van software development en applicatie ontwikkeling zijn. Tevens is er voor ons beiden nog een rol binnen de Google omgeving waarbij KBenP met haar dochter G-workplace de oudste partner van Google in Europa is.

Q7: Wat zou je willen zeggen tegen anderen die overwegen om deel te nemen aan het PLTFRM-partnerprogamma?

Laat je verwennen in het warme nest van professionals op Marketing, Regie en Sales gebied bij PLTFRM en maak gebruik van de vele contacten welke PLTFRM in de markt heeft.

Q8: Welk inzicht binnen de samenwerking is jou altijd bijgebleven?

Het zal mij altijd bijblijven dat het samenwerken veel additionele business opportunities oplevert die wij, als KBenP, niet hadden gekregen zonder deze samenwerking met PLTFRM. PLTFRM levert toegevoegde waarde op de aanbestedingsprocessen waarin wij beiden met de partners van PLTFRM invulling geven met de inzet van de Tenderdesk. Hierin zijn we inmiddels extreem succesvol geworden.

Q9: Hoe sta je nu in de samenwerking met PLTFRM?

Wij, als KBenP, zijn heel positief over deze samenwerking. We merken ook dat de andere bedrijfsonderdelen binnen KBenP de kracht van de samenwerking met PLTFRM ontdekken en daar gebruik van maken.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen
Lees ook
Of luister