pltfrm logo
Terug
News - Leestijd: 2 minuten
PLTFRM sluit investeringstraject met ROM en business angels

🚀 Groot nieuws! We zijn ontzettend blij om te delen dat we met succes een investeringsronde hebben afgesloten, met steun van de ROM Utrecht Regionen een team toegewijde en ervaren business angels met oa Harjo Kompagnieen Beat Nideröst.

De vraag naar digitalisering groeit snel en is inmiddels onmisbaar geworden voor moderne organisaties. Bij PLTFRM hebben we ons toegelegd op het dienen als brug tussen opdrachtgevers en IT-leveranciers, waardoor we bedrijven kunnen helpen bij het zoeken, selecteren en aansluiten van de juiste partijen. Onze technologie zetten we in voor een feitelijke besturing van de samenwerkingen. Dit combineren we met een menselijk regiecomponent, waardoor we hoge kwaliteit, een hoge succesratio en scherpe kosten voor elk IT-vraagstuk bieden.

Deze recente investering stelt ons in staat om ons team te laten groeien, onze technologie verder te ontwikkelen en ons partnernetwerk uit te breiden. We willen de kansen die voor ons liggen optimaal benutten en tegelijkertijd onze klanten de beste service blijven bieden.

We willen onze investeerders bedanken voor hun vertrouwen in onze visie en onze plannen en Money Meets Ideas voor het verzorgen van de connecties. Daarnaast ook een bijzonder woord van dank aan ons team en ons ecosysteem - zonder jullie harde werk, passie en toewijding zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Bedankt aan iedereen die deel uitmaakt van onze reis. We kijken uit naar de kansen die voor ons liggen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.