Overzicht
NewsLeestijd: 3 minuten
True en PLTFRM gaan partnership aan

Vandaag verwelkomen we True als nieuwe partner van PLTFRM! Sinds 2000 helpt True bedrijven met de continuïteit en modernisatie van missie kritische applicaties. True ondersteunt digital minded bedrijven met het managen van cloudomgevingen voor o.a. websites, webshops, webapplicaties of een webportaal. Volledig managed, proactief en met deskundige support. Tot het klantenbestand van True behoren Tweakers, Mollie, Futurumshop en verschillende agencies zoals Fabrique, SWIS, Yard Internet, Twentyseven agency en Unc Inc.

Managed Cloud – denk aan de public cloud, hybrid cloud en private cloud - is één van de diensten die True via de PLTFRM Marketplace naar de markt brengt. Deze dienst is een managed Cloud omgeving waarmee u een bedrijfsapplicatie, website, webapplicatie of een webshop online beschikbaar maakt. 

Een ander thema waar True erg veel expertise in heeft is Managed Kubernetes. Met deze service neemt True alle complexiteit van het containerorkestratieplatform uit handen, zodat ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid code en containers op kunnen leveren. 

Joop den Hollander van True over de samenwerking met PLTFRM: “De samenwerking met PLTFRM is een zeer goede aanvulling op onze dienstverlening. De mogelijkheid om met een onafhankelijke B2B marketplace als PLTFRM de gelaagdheid in de totale dienstverlening te versimpelen is een toegevoegde waarde die zich meteen terugbetaald!”

Kortom heeft u moeite met het aantrekken van het juiste talent om Cloud of Kubernetes vraagstukken in te vullen? Of wilt u ontzorgd worden door een lokale cloud-native specialist? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze partner True, en waar nodig in samenwerking met innovatieve diensten van onze andere partners.

Lees meer over de diensten van True op de PLTFRM Marketplace!

Over PLTFRM

PLTFRM ontsluit een netwerk van IT-dienstverleners die excelleren in een vakgebied of specialisme. PLTFRM inventariseert IT-vraagstukken en selecteert één of meerdere geschikte specialistische dienstverleners die in samenwerking de oplossing leveren. Via regie portaal MyPLTFRM worden communicatie, feitelijke succescriteria en servicemanagement gefaciliteerd. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en zijn bedrijven en organisaties verzekerd van succesvolle, zorgvuldig geleverde IT Managed Services. 

Over True 

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde webomgevingen. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat uw (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief webomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert.

Met de managed services van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies.

True optimaliseert webomgevingen sinds 2000, heeft circa 100 specialisten in dienst, met vestiging in Amsterdam. True is onderdeel van Broad Horizon www.broadhorizon.nl.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen
Lees ook
Of luister