Overzicht
NewsLeestijd: 2 minuten
Vacature Stagiair Marketing Communicatie

Hey, ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage plek, ben je een topper in marketing en communicatie en wil je onderdeel zijn van een jong, snel groeiend bedrijf met grote ambities? Dan zijn wij een goede match!

Wij zijn PLTFRM, hét platform voor digitalisering en wij werken elke dag aan onze missie om meer bedrijven en organisaties succesvol te digitaliseren. Onze klanten ontzorgen wij door sourcing, design, regie en levering uit handen te nemen. Dat laatste doen we samen met onze 75 specialistische en innovatieve partners die de samen de uitdagingen van onze klanten oplossen. Ons kantoor staat in Utrecht aan het Wilhelminapark

Wat ga je doen?

Als marketing stagiair ben je verantwoordelijk voor het beheren van de PLTFRM Marketplace, onze website en onze sociale kanalen. Daarnaast ondersteun je bij het organiseren van zowel online als ofline events en werk je nauw samen met de content manager en account managers met als doel om zoveel mogelijk bedrijven kennis te laten maken met PLTFRM.

Wat wij zoeken:

- Een derde of vierdejaars student, Hbo+-opleiding richting Communicatie/Marketing, Commerciele Economie of iets vergelijkbaars.

- Je kan wervelende teksten schrijven

- Een creatieve geest voor het bedenken en uitvoeren van pakkende campagnes

- Je kan projectmatig werken en je eigen planning bewaken

- Nieuwsgierig en ondernemend: je ziet net als wij overal nieuwe kansen

Wat bieden wij?

Een fulltime stage voor de duur van 5-9 maanden. Je werkt in een dynamische omgeving waar je jezelf goed kan ontwikkelen en waar veel kansen liggen om te leren.  

Er is ruimte om de organisatie te ontdekken en je eigen talent vorm te geven. Je wordt intensief begeleid en wij bieden een stagevergoeding.

Naast samen (hard) werken, is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. We gaan er daarom ook regelmatig met elkaar op uit. Bootje varen, BBQ, festival of een terrasje pakken, bring it on!

Lijkt het je wat?

Stuur een mail waarin je jezelf voorstelt naar info@pltfrm.nl tav Jasper Fioole. Tot snel!

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen
Lees ook
Of luister