Overzicht
NewsLeestijd: 2 minuten
Webinar: De digitale Werkplek van de Toekomst

Samen met onze expert partners laten we het licht schijnen op actuele thema's in IT, met in deze webinar het vraagstuk; Hoe creëer je de digitale werkplek van de toekomst? Dit online kennis event zal plaatsvinden op 11 Mei as van 13:00u tot 14:00u. Meld je aan, we sturen de participatielink toe.

Aan het woord in deze webinar:
1. Job Kuijpers - Voormalig directeur cybersecurity bij Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst - AIVD, nu CEO en oprichter Eye Security. Pas wanneer de ransomware cijfers in het mkb drastisch gaan dalen, is zijn doel bereikt. Tot die tijd stelt hij alles in het werk om op een innovatieve manier het Europese mkb te beschermen tegen cybercrime.
2. Martijn van Deursen - Martijn is partner bij RawWorks, heeft een technische achtergrond met focus op waarde proposities voor klanten en het aansturen van teams. Martijn daagt organisaties uit meer te halen uit emerging technologies zoals Virtual en Augmented reality, Low/Code No-Code platformen, Machine Learning en Artificial Intelligence.
3. Rik Van Berendonk is CTO bij OGD ict-diensten. In zijn functie beweegt hij op het snijvlak tussen strategie en techniek. Een sterk veranderende wereld vraagt om flexibiliteit en visie, twee aspecten waar Rik met zijn ervaring middelgrote- en grote organisaties in begeleid.

Meld je aan en zorg dat je er bij bent!

https://www.linkedin.com/events/onlineevent-hoecre-erjededigita6922884217219489792/about/

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen
Lees ook
Of luister