pltfrm logo
Terug
News - Leestijd: 2 minuten
Website WWW.NIS-2.NL is live en klaar om ontdekt te worden!

Onze gloednieuwe website over WWW.NIS-2.NL is live en klaar om ontdekt te worden! 

Nadat de Europese Unie afgelopen december de NIS-2 richtlijnen heeft opgesteld is de Nederlandse wetgeving (NIB-2) met rasse schrede dichterbij gekomen. Dit betekent dat belangrijke en essentiële sectoren in Nederland zich aantoonbaar goed moeten gaan beveiligen tegen cyber criminaliteit.

Onderdeel van NIS-2 is tevens dat je grip en controle dient te hebben op de cyberweerbaarheid van je toeleveranciers die onderdeel zijn van je kritische proces. Kortom, rede voor veel organisaties om de tijd, aandacht en investeringen in cyberweerbaarheid op te schroeven.

Naar aanleiding van de nieuwe, op handen zijnde wet en regelgeving krijgen we veel vragen van klanten en partners. Dit heeft ons aangezet www.nis-2.nl in het leven te roepen. Eén centrale plek met alle informatie over de richtlijnen en wetgeving, opgezet door de PLTFRM community.

Inmiddels organiseren we informatieve sessies met de community om organisaties te informeren over NIS-2 en zijn we bij een aantal organisaties al bezig om ze begeleiden naar NIS-2 compliancy. Ben je benieuwd wat NIS-2 betekent voor jouw organisatie, raadpleeg de website of boek een kosteloos NIS2 consult.

Wil je bijdragen aan nis-2.nl met blogs of andere inhoudelijke informatie? Stuur ons een mail!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.