pltfrm logo
Terug
News - Leestijd: 3 minuten
We zoeken een Stagiair die wil leren over PLTFRM OPS!

Hey, ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek, en wil jij je aansluiten bij een vernieuwend PLTFRM dat de wereld van digitale dienstverlening op zijn kop zet? Wordt onderdeel van een jong en snelgroeiend bedrijf met grote ambities. Hou je van innovatie, wil je veel leren over digitalisering en maak je klanten graag blij? Dan zijn wij een goede match!

Wij zijn PLTFRM, hét platform voor digitalisering en wij werken elke dag aan onze missie om meer bedrijven en organisaties succesvol te laten digitaliseren. Onze klanten ontzorgen wij door het selecteren, ontwerpen en regisseren van IT-diensten. Onze 75 specialistische en innovatieve partners leveren onder leiding van PLTFRM de diensten die de uitdagingen oplossen.

Wat ga je doen?

Als ICT Project Manager stagiair bij PLTFRM Operations ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de regie die we leveren aan de klanten van PLTFRM. Elke opdracht is anders en je werkt samen met de beste IT- dienstverleners om de klant tevreden te maken en te houden.

Je leert over verschillende aspecten van IT-projectmanagement, bent betrokken bij Agile software development en leert hoe digitalisering werk voor kleine en grote organisaties. Na deze stage is het onderhouden van klantcontact, het beoordelen van de kwaliteit van geleverde diensten en het aansturen van teams met verschillende belangen voor jou een peulenschil. Vind je het leuk bij PLTFRM en is er een goede klik dan is een baan met een mentorship bij 1 van de oprichters van PLTFRM een mogelijkheid.

Wat wij zoeken:

  • Je vindt IT tof
  • Je bent in staat om je eigen beeld te vormen en dit onder woorden te brengen
  • Je kan schrijven en bent handig met een laptop en kantoor applicaties
  • Je kan projectmatig werken en je eigen planning structureren en bewaken
  • Je bent nieuwsgierig en ondernemend: je ziet net als wij overal nieuwe kansen
  • Je bent een derde of vierdejaars student, volgt een Hbo+-opleiding en je kan ons uitleggen waarom je studie relevant is voor PLTFRM.

Wat bieden wij?

Een fulltime stage voor de duur van 5-9 maanden. Je werkt in een dynamische omgeving waar je jezelf goed kan ontwikkelen en waar veel kansen liggen om te leren. Je werkt vanuit een fijn plek aan het Wilhelminapark in Utrecht.

Er is ruimte om de organisatie te ontdekken en je eigen talent te vormen. Je wordt intensief begeleid en wij bieden een stagevergoeding. PLTFRM is een erkend leerbedrijf dus met je begeleiding zit het wel snor.

Naast samen (enthousiast) werken, is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. We gaan er daarom ook regelmatig met elkaar op uit. Bootje varen, bbq, festival of een terrasje pakken, bring it on!

Lijkt het je wat?
Stuur een mail waarin je jezelf voorstelt naar info@pltfrm.nl tav Rolf van Anholt. Tot snel!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.